23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun

23 Nisan 1920'de, Milletin İradesinin tezahür ettiği, Egemenliğimizin yegane sembolu Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının ve Geleceğimizin  teminatı çocuklarımıza armağan edilen Çocuk Bayramımızın 103. Yılı Kutlu Olsun. 

23.04.2021 1605

Merhaba Çocuk...

Merhaba ey Dünyanın en güzel gülücüğü, Merhaba. Bugün senin Bayramın. Sen umutsun, sen geleceksin. Sen bir gün değil hergün Umutsun. 

ekranlarda telefonlarda, balkona asılan her bir bayrakta söylenen her bir şarkıda vatanın her bir köşesinde tüm coşkusuyla hissediliyorsa geleceğe olan umut... Evet arıyorsanız UMUDU, çocuklarınızın gözlerinde bulacaksınız. 

Dünyada en güzel şey şeydir çocuk kahkahası, neşesi, oyunu. Bir çocuk gülüşü dağıtır bütün efkarı, hüznü,karamsarlığı...

O yüzden Çocuklar gülsün diye çekilen tüm bu zahmet... Bir babanın tüm gün yorgunluğu o yüzden, bir annenin sabahlaması o yüzden...

Sen gül çocuk... Gül, sen yeter ki... Olsun bahçemiz Gülşen...

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Aziz Şehitlerimizi Sonsur Rahmet ve Minnetle bir kez daha hatırlıyor Emanetlerini yaşatmak için birkez daha geleceğimizin teminatı çocuklarımıza sahip çıkacağımıza söz veriyoruz.